Kriitika MMi vastu? Reali osalemist saadab segadus

Johannes Lokotar
Copy
Carlo Ancelotti (ülikonnas).
Carlo Ancelotti (ülikonnas). Foto: Alberto Gardin/ZUMAPRESS.com/Scanpix

Madridi Reali peatreener Carlo Ancelotti teatas, et info, mille kohaselt jalgpalliklubi ei osale järgmisel aastal esmakordselt toimuval klubide MMi finaalturniiril USAs, ei vasta tõele.

Järgmisel aastal toimub esmakordselt 32 meeskonnaga maailma parimate turniir, mis kestab ligikaudu kuu aega ehk sama kaua, kui reedel algav jalgpalli EM.

Turniiri kriitikute väitel on paljude sportlaste jaoks mõeldamatu nii pika turniiri mängimine pärast pikka hooaega taastumisperioodil, eriti kui tegu ei ole EMi või MMiga.

Väljaanne Il Giornale vahendas hiljaaegu Reali peatreeneri Carlo Ancelotti öeldut, et klubi keeldub võistlustele minemise kutsest. Mees tõi intervjuus ühe keeldumise põhjusena välja ka raha. Nimelt maksab FIFA turniiril osalemise eest 20 miljonit eurot, mis on võrdne vaid ühe Madridi klubi mängu maksumusega.

Hiljem mees öeldut aga parandas ning viimase informatsiooni kohaselt osaleb Madridi Real siiski turniiril, vahendab Blick. Ancelotti väitel tõlgendati tema ütlusi alguses valesti.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles