Meedia: 17-aastane tulevikutegija saab endale Hamiltoni koha (1)

Copy
Andrea Kimi Antonelli.
Andrea Kimi Antonelli. Foto: DPPI/Panoramic/IMAGO/Scanpix

Lewis Hamilton lahkub aasta lõpus Mercedesest ja liitub Ferrari meeskonnaga. Pikalt on spekuleeritud, kellest võiks saada järgmisel hooaja George Russelli tiimikaaslane Mercedeses. Saksa meedia kirjutab, et Mercedes on nüüd allkirjastanud lepingu 17-aastase itaallase Andrea Kimi Antonelliga, kellest saab 2025. aastal F1 sõitja.

Saksamaa ajaleht Bild kirjutas täna oma allikatele tuginedes, et Mercedes on viimaks Antonelliga ametlikult käed löönud. Augustis 18. sünnipäeva tähistav Antonelli sõidab praegu vormel 2 sarjas ning on mitu hooaega kuulunud Mercedese juuniortiimi.

Meedia andmeil on Mercedese tiimipealik Toto Wolff võtnud kindla eesmärgi Antonelli juhtugi mistahes F1te upitada. Spekuleeriti, et Mercedes jahtis endale Max Verstappenit, keda seob küll Red Bulliga pikk leping, kuid kes on skandaalide tõttu tiimis tegemistes pettunud.

Hamilton on samuti vihjanud, et just Antonelli oleks õige mees tema asemele. «Aga kui see oleks minu valida, kui see oleks minu roll, siis ma ilmselt võtaksin Kimi,» ütles 39-aastane Hamilton.

Tagasi üles