Meedia: Rosenthal liigub karjääris esimest korda piiri taha

Copy
Märt Rosenthal (palliga).
Märt Rosenthal (palliga). Foto: Eero Vabamägi

Eesti korvpallikoondise tagamängija Märt Rosenthal on käed löönud Poola kõrgliigaklubiga Ostrów Wielkopolski, kirjutab Poola meedia. Ametlikku kinnitust 25-aastase Rosenthali klubivahetuse kohta veel pole.

Viimased kolm hooaega Tartu Ülikool Maks & Mooritsa meeskonnas mänginud ja tänavu klubi Eesti meistrivõistlustel hõbedale aidanud Rosenthal on varem andnud mõista, et soovib karjääri jätkata välismaal.

Poola korvpalliportaal zkrainynba.com kirjutas kindlas kõneviisis, et 2021. aastal Poola meistriks tulnud Ostrów Wielkopolski on Tartu senise kapteni Rosenthaliga uueks hooajaks lepingu sõlminud.

Kuigi uudist pole pooled kinnitanud, siis Eesti korvpallikoondise peatreener Jukka Toijala kirjeldas portaalile Rosenthali ning jagas seda uudist ka oma Xi kontol, lisades: «Edu Märdile!»

Ostrów Wielkopolski on viimastel hooaegadel pallinud stabiilselt FIBA Meistrite liigas ja Europe Cupil, aga ka Põhja-Euroopa korvpalliliigas. Rosenthali arvele jäi Eesti meistrivõistluste play-off'is keskmiselt 16,3 punkti, 5,8 lauapalli ja 3 resultatiivset söötu.

Tagasi üles