Eesti noortekoondis alustas tugevat turniiri kahe võiduga

Copy
Eesti U15 noormeeste korvpallikoondis
Eesti U15 noormeeste korvpallikoondis Foto: Kuvatõmmis Basket.ee lehelt

Möödunud nädalavahetusel Balti Matši võitjaks kroonitud U15 noormeeste korvpallikoondis mängib sel nädalavahetusel tugevatasemelisel Coppa Alberto Giove turniiril Itaalias.

Turniiri avamängus mindi vastamisi itaallaste Stella Azzurra Roma akadeemia võistkonnaga, mis võideti tänu tugevale viimasele veerandajale 82:69, vahendab Basket.ee.

Kohtumise parimad eestlaste poolelt olid Daniel Kaljula 15 ning Robert Kangur ja Mattias Pastak 14 punktiga.

«Esimene poolaeg oli -14 punkti meie poolt vaadatuna. Ei saanud seal mingil hetkel kaitses pidama ja rünnakul tulid rumalad lahendused. See, kuidas teisel poolajal poisid kaitsesid, eriti üks-üks olukordades mängima hakkasid, jättis vastased hätta ning nad viskasid teisel poolajal ainult 26 punkti. Saime hea tunde kätte ja võtame nüüd ühe mängu korraga,» sõnas koondise peatreener Kris Killing peale esimest mängu.

Turniiri teises kohtumises mängiti itaallaste Libertas Cernusco võistkonnaga, mis võideti kindlalt 94:68. Selles mängus olid eestlaste parimad Kangur 19 punkti ja Erik Arula 16 punktiga.

«Teine võit tuli lihtsamalt, aga kui mäng kokku võtta, siis saame ikka norida. Peame olema siiski 40 minutit keskenduma oma mängule, ei saa vaadata tablood. Homme on tähtsad mängud ja usun, et saime täna hea enesekindluse kätte, et olla homme heas hoos,» sõnas Killing.

Tagasi üles