VIDEO Ebaõnn F1-sarjas: eestlane keeras avaringil paadi üle katuse

Tõnis Grepp
, Reporter
Copy
Stefan Arand
Stefan Arand Foto: Stefan Arand Racing

Sardiinias toimunud ringrajapaatide F1-sarja etapil lõppes Stefan Arandi jaoks põhisõit juba esimesel ringil, sest eestlane keeras paadi üle katuse

Raja eripärast tulenevalt tehti lendstart, mille järel pea kohe ka Stefan oma paadi lendu lasi. Tihedalt koos ja eesolevaid sõitjaid rünnates sattus Arandi paat parempöördes halba lainesse ning ümber paiskumine oli vältimatu.

«Korralik pesumasin, õnneks sain kiirelt paadist välja ja pääste oli kohe kohal, aga selline see meie sport on. Esimene nippel F1 paadiga, rohkem ei soovi,» lisas Arand.

Hooaja punktitabelis langes Stefan Arand koha võrra, kuid ei saa öelda, et esikolmik oleks püüdmatus kaguses. Tänane sõit oli täis üllatusi ja startinud 18. paadist jõudis finišisse vaid 12. Katkestajate seas oli ka senine MMi liider rootslane Erik Stark. Meeskondlikus arvestuses jagavad esikohta

Stefani esindatav Team Vietnam ning Sharjah Team, mille esindajaks on ka hooaja üldarvestuse esikohale kerkinud Kanada sõitja Rusty Wyatt. Parima stardikoha karika arvestuses on endiselt esikohal Stefani meeskonnakaaslane, eelmise aasta F1 paadiklassi maailmameister Jonas Andersson.

Tagasi üles