Fortuuna otsustas Flora peale irvitada

Postimees Sport
Copy
FC Flora.
FC Flora. Foto: Madis Veltman

Teisipäeval loositi Šveitsis Nyonis jalgpalli eurosarja esimeste eelringide vastasseisud, kus oma oponendid said teada ka Tallinna FC Flora, Tallinna FCI Levadia, Tallinna Kalev ning Paide Linnameeskond.

Valitsev Eesti meister Flora läheb Meistrite liiga esimeses eelringis vastamisi Sloveenia tšempioni Celjega. Paari esimene kohtumine toimub 9. või 10. juulil Tallinnas, kodusmatš 16. või 17. juulil Sloveenias.

Siinkohal on aga paslik märkida, et Celje näol oli Florale tegemist ilmselt raskeima võimaliku vastasega: ülejäänud loosirattas olnud klubid olid Larne (Põhja-Iirimaa), Panevežys (Leedu), Reykjaviki Vikingur (Island) ja Differdange 03 (Luksemburg).

Ülejäänud Eesti klubid madistavad Konverentsiliigas ning seal sai Levadia endale vastaseks leedulaste Šiauliai, Kalev armeenlaste Urartu ja Paide walslaste Bala Towni. 

Kõikide nimetatud paaride avamängud peetakse 11. juulil ja korduskohtumised 18. juulil. 

Kui kiigata korraks ka välismaale, siis piiri taga tegutsevatel Eesti koondislastel läks järgnevalt: Markus Poomi koduklubi Shamrock Rovers (Iirimaa) läheb Meistrite liiga esimeses eelringis vastamisi Reykjaviki Vikinguriga (Island), Joonas Tamme ja Matvei Igoneni leivaisa Plovdivi Botev (Bulgaaria) Euroopa liiga esimeses eelringis omakorda Mariboriga (Sloveenia).

Tagasi üles