Euroopa korvpallilegend lõpetas karjääri

Copy
Sergio Rodriguez
Sergio Rodriguez Foto: Scanpix/zumapress.com

Legendaarne Hispaania korvpallur Sergio Rodriguez riputas ametlikult ketsid varna.

Nädalad pärast karjääri viimase trofee võitmist, kui koos Madridi Realiga tõsteti pea kohale Hispaania meistritiitel, jagas Rodriguez sotsiaalmeedias oma mõtteid pärast karjääri lõpetamist. «Aitäh selle uskumatu teekonna eest. See päev on tulnud, see on hetk, mil ma lõpetan oma sportlaskarjääri,» jagas ta.

Madridi Realis mängis ta esimest korda 2010–2016, enne kui ta tunamullu klubisse naasis. Klubiga võitis ta kolm Hispaania kõrgliiga ning kaks Euroliiga tiitlit. Hispaania rahvusmeeskonnaga tuli ta 2006. aastal maailmameistriks ja 2015. aastal Euroopa meistriks. Samuti on ta koondisega võitnud Londoni olümpiamängudelt hõbeda ning Rio de Janeiro olümpiamängudelt pronksi.

Oma pika karjääri jooksul jõudis 38-aastane Rodriguez mängida lisaks ka NBAs Portland Trail Blazersis, Sacramento Kingsis, New York Knicksis ning Philadelphia 76ersis. Euroliigas esindas Rodriguez enim Madridi Reali, samuti käis hispaanlane veel Moskva CSKAs ning Olümpia Milanos.

Tegemist on teise Madridi Reali korvpalliklubi legendiga, kes on hiljuti ketsid varna riputanud. Rudy Fernandez teatas aprillis, et möödunud hooaeg jäi talle profikarjääri viimaseks.

Tagasi üles