Kalev/Cramo tegi tänavuse suve esimese uue täienduse

Tõnis Grepp
, Reporter
Copy
Gregor Kuuba.
Gregor Kuuba. Foto: Sander Ilvest

Eesti korvpalli valitsev meister Kalev/Cramo murdis viimastel nädalatel kestnud vaikuse ning andis teada, et klubiga on ühehooajalise lepingu sõlminud 20-aastane, 2-meetri pikkune ääremängija Gregor Kuuba.

«Meil on väga hea meel, et oleme saanud enda ridadesse noore ja talendika mängija Gregor Kuuba näol. Soovisime Gregorit enda meeskonda juba eelmise hooaja keskel, kuid siis see ei õnnestunud, mistõttu on eriti hea meel, et nüüd saab Gregor meiega kaasa teha ka hooajaeelse ettevalmistuse, et algaval hooajal meeskonna eest häid esitusi näidata,» sõnas Kalev/Cramo mänedžer Ramo Kask klubi kodulehel.

Varasemad aastad Itaalia esi- ja teises liigas mänginud Kuuba liitus möödunud hooaja kevade hakul TalTech/Optibet meeskonnaga, kus Eesti-Läti Korvpalliliigas viskas keskmiselt 29,9 mänguminuti jooksul 14,5 punkti, korjas 5 lauapalli ja andis 2 resultatiivset söötu. Kevadel toimuva PAF Korvpalli Meistriliiga mängudes jäi tema statistilisteks näitajateks 30,9 minuti jooksul 8,2 punkti, 7,4 lauapalli ja 2 resultatiivset söötu.

Kuuba kinnitab, et Kalev/Cramoga on ta suhtluses olnud ka varasemalt, kuid erinevatel põhjustel midagi enamat pole senimaani tulnud. «Tunnen, et Kalev/Cramo on koht, kus saan mängijana edasi areneda ning tahaksin ennast väga sellel tasemel proovile panna. Ootan hooajalt palju võite, isiklikus plaanis arengut ja õnnestumisi ning kindlasti ka eurosarjas mängimist, mille kogemust mul varasemalt pole,» sõnas 20-aastane korvpallur.

Kuuba on esimene mängija, kellega Kalev/Cramo sel suvel uueks hooajaks lepingu on sõlminud. Möödunud hooaja lõpus sõlmis 2024/25 hooajaks lepingu ka ääremängija Hugo Toom.

Tagasi üles