Andekas Eesti korvpallur naaseb koju pärast nelja aastat Itaalias

Postimees Sport
Copy
Erik Makke eelmisel suvel U18 EMi B-divisjoni turniiril.
Erik Makke eelmisel suvel U18 EMi B-divisjoni turniiril. Foto: fiba

Keila Coolbeti korvpallimeeskond lõi käed mängujuhi Erik Makkega.

19-aastane tagamängija on küll viimased neli aastat Itaalia päikese all veetnud, kuid seal ka kõvasti nii noorteliigades kui ka meeste kolmandas ja neljandas liigas mängijana arenenud, seisab pressiteates.

«Näen Keilasse tulekut kui head võimalust ennast arendada ja kindlasti ka meeste vahel proovile panna. Keilas olen ikkagi üles kasvanud ja peaaegu terve lapsepõlve korvpalli mänginud ehk mälestused on siin head. Muidugi Keila rahva ees mängida on ka kogemus omaette, kuna karukoobas on kogu aeg täis. Uuelt hooajalt ootaks just endalt arenguhüpet edasi,» sõnas Makke.

Ka peatreener Peep Pahvil on väga hea meel, et Keilast sirgunud mängumees liitub pärast Itaalias veedetud aastaid meeskonnaga. «Noorteklassides tegi treener Markko Arro temaga suurepärast tööd ning puutusin temaga ka ise kokku. Juba siis oli näha, et see noormees pürgib kõrgele.»

Pahv näeb praegu Makke pühendumust iga päev U20 koondises ning on veendunud, et ta sobib Keilasse väga hästi. «Nii nagu ka Keila sobib vaheetapiks talle endale. Kümmekond aastat tagasi juhendasin Keila meeskonda, kus mängis tipptasemel karjääri juba lõpetanud Kristjan Makke. Sümboolne, et nüüd mängib meil tema poeg.»

Tagasi üles