Jõusaali armunud endine vutitäht kasvatab hirmsa kiirusega musklit (1)

Copy
Mesut Özil.
Mesut Özil. Foto: Instagram @m10_official

92 korral Saksamaa jalgpallikoondist esindanud ja 2014. aastal nendega ka maailmameistriks tulnud Mesut Özil võis küll mullu suvel putsad varna riputada, kuid sporti ta sinnapaika jätnud pole. 

Kuigi jalgpalliväljakul teda praegu enam iga päev ei näe, on ta vuti asendanud oma elus hantlitega, mida neli-viis korda nädalas tõstab. Säärase pühendumise tulemusena on 35-aastasel Özilil ette näidata juba ka korralikud musklid, millega ta ühismeedias edvistab.

Hiljuti postitas ta näiteks oma 28 (!) miljonile jälgijale video, kus näitab täpsemalt ette, milliseid harjutusi tema ja ta kaasa Amine jõusaalis teevad.

Siinkohal võrdluseks ka pilt eelmise aasta oktoobrist, kui Özil oli veel oma jõusaalitee alguses, et näha, milline ta siis välja nägi.  

Özil mängis oma karjääri jooksul Schalkes, Bremeni Werderis, Madridi Realis, Londoni Arsenalis, Istanbuli Fenerbahces ja Istanbuli Basaksehiris.

Tema auhinnakapist võib leida Hispaania meistritiitli, Saksamaa ja Inglismaa karikavõistluste kuldmedalit ja veel erinevat värve autasusid. Rahvusvahelisel areenil õnnestus tal 2014. aastal Saksmaa koondisega ka maailmameistriks tulla.

Märksõnad

Tagasi üles