Pätid lootsid Schumacherite pealt riisuda miljoneid

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Michael Schumacher.
Michael Schumacher. Foto: Postimees

Saksamaal arreteeriti kaks inimest, kes pressisid vormelilegend Michael Schumacheri perekonnalt välja raha, lootes teenida nõnda miljoneid. 

«Me uurime juhtumit, kus kaks inimest üritasid ühelt avaliku elu tegelaselt raha välja pressida. Politsei on praeguseks nad kinni pidanud, kuid rohkem kommentaare sel teemal me praegu anda ei saa,» vahendab väljaanne Bild Wuppertali politseijaoskonna kõneisiku öeldut.

Oma allikatele tuginedes väidab Bild aga kindlas kõneviisis, et nn avaliku elu tegelane on just seitsmekordne vormel 1 maailmameister Michael Schumacher ja tema perekond, kelle pealt kelmid lootsid sisse kasseerida miljoneid eurosid. 

Tegemist pole paraku esimese korraga, kui Schumacherid sulide radarile on sattunud. 2016. aastal sai pereema Corinna näiteks kirja, kus temalt nõuti samamoodi suuri summasid: vastasel juhul lubati liiga teha tema lastele.  

Toonagi saadi väljapressija aga kätte, seda tolle erakordselt amatöörliku käitumise tõttu. Nimelt oli ta palunud Schumacheritel raha kanda oma isiklikule pangakontole, mistõttu oli ametivõimudel mees lihtne üles leida.

Märksõnad

Tagasi üles