Kuldmedalitest unistav Soome suusatäht avaldas rõõmusõnumi

Copy
Krista Pärmäkoski
Krista Pärmäkoski Foto: Fabrice Coffrini

Soome suusakoondis sai positiivse teate, kuna nende naiskonna üks liidritest, Krista Pärmäkoski otsustas sportlaskarjääri jätkata.

33-aastane Pärmäkoski tegi otsuse teatavaks sotsiaalmeedias. «Lubasin enda otsusest jaanipäeval teatada, et saada selgust, kas treeningud pakuvad mulle endiselt rõõmu või mitte. Samuti soovisin teada, kas mul jagub motivatsiooni suusatajana jätkata,» kirjutas soomlanna Instragramis.

Soome suusatähe hinnangul olnuks lihtsam koju jääda, ent ta soovis veel ühe väljakutse ette võtta. «Ma polnud valmis veel lõpetama,» lisas Pärmäkoski, kelle otsuses mängis suurt rolli järgmiste taliolümpiamängude võistluspaik. Nimelt on tal Itaaliast palju häid mälestusi, mida võib olümpiamängudel taasluua.

Pärmäkoski teatel saab ta praeguse otsusega taaskord oma suurimat unistust jälitama asuda. Selleks on kahtlemata tiitlivõistluste kuldmedal, mis pole veel teed soomlanna auhinnakappi leidnud.

Soome suusataja saagiks on olümpiamängudel jäänud kaks hõbedat ja kolm pronksi. MMidel on talle kaela asetatud lausa seitse medalit (kaks hõbedat ja viis pronksi). 

Tagasi üles