Eesti koondise esikinnas Karl Jakob Hein jätkab karjääri Inglismaa tippklubis

Copy
Karl Jakob Hein
Karl Jakob Hein Foto: Tairo Lutter

Eesti jalgpallikoondise väravavaht Karl Jakob Hein sõlmis Inglismaa tippklubi Londoni Arsenaliga värske lepingu.

Hein on viimastel hooaegadel pidanud täitma Arsenalis kolmanda väravavahi kohustusi, mis on jätnud mänguminutid küllalt kesiseks. Möödunud hooajal ei õnnestunudki tal põhimeeskonda kordagi väljakul aidata. Duubelmeeskonna eest jooksis ta väljakule neljas kohtumises.

Eesti esikinnas sooviks mõistagi mänguminuteid teenida ja seda ka näiteks mõnes teises klubis laenul viibides. Tundub, et Arsenal kavatseb seda soovi austada, kuna vastasel juhul poleks ilmselt pooled lepingut pikendanud. Teatavasti saanuks Heinast juulis vabaagent.

«Mul on väga hea meel, et pikendasin Arsenaliga lepingut ja saan jätkata enda kuus aastat tagasi alustatud teekonda selles imelises klubis. Loodetavasti toob tulevik mitmeid häid mälestusi ja klubile palju edu,» lausus Hein sotsiaalmeedias.

Arsenalis ollakse väga rõõmsad, et 22-aastane eestlane otsustas nende ridades jätkata. Sellest andsid mõista nii tippklubi spordidirektor Edu kui ka peatreener Mikel Arteta. «Ta on väga talendikas mängija ja populaarne meeskonnaliige. Ootame huviga tema järgmist arenguhüpet,» lausus Edu.

«Karl on jätkuvalt avaldanud muljet oma hoiaku ja pühendumusega, et saada iga päev paremaks jalgpalluriks. Väärtustame, et saame olla osa tema jätkuvas arengus ja soovin õnnitleda Karli uue lepingu saavutamise puhul,» lisas Arteta.

Tagasi üles