Schumacheri perekond šokis: temast sai väljapressimise ohver!

Copy
Michael Schumacher
Michael Schumacher Foto: MARTIAL TREZZINI / AP / Scanpix

Legendaarse võidusõitja Michael Schumacheri pere on üle kümne aasta pidanud leppima tõsiasjaga, et mees ei ole enam suure tõenäosusega selline, nagu oli varem. Nüüd aga seisavad nad silmitsi täiendavate raskustega.

Elu pole nende vastu kindlasti armuline. Seitsmekordse vormel 1 tšempioni Schumacheri perekond hoolitseb iga päev legendi eest, kes sai pärast 2013. aasta detsembris toimunud suusaõnnetust raske peatrauma. Seoses aga tema kuulsusega on aastate jooksul olnud mitmeid inimesi, kes soovivad autospordilegendi ebaõnnest kasu saada.

Briti ajalehe The Sun andmeil vahistati kaks meest seoses Schumacheri perekonnalt väljapressimisega. Saksa politsei teatel kavatsesesid kurjategijad kuulsalt perekonnalt miljoneid saada. Mehed on pärit Saksamaalt ning nad tabati kolmapäeval, 19. juunil. Ebaõnnestunud väljapressimiskatse täpsemad detailid pole veel teada.

«Uurime seda juhtumit. Praegu andsime välja vahistamismääruse. Me ei saa rohkem teavet anda,» ütles riigiprokuratuuri pressiesindaja Wolf-Tilman Baumert Saksa ajalehele Bild.

Praegu on kõige tähtsam, et Michael ja tema perekond poleks ohus.

Tagasi üles