22-aastane talendikas mootorrattur sattus raskesse õnnetusse (1)

Copy
Mia Rusthen
Mia Rusthen Foto: Kuvatõmmis Mia Rustheni Instagrami kontolt

Norra motosportlane Mia Rusthen sai poolteist nädalat tagasi raskelt vigastada. Rusthen võistles naiste ringrajavõistluse MM-sarja esimesel võistlusel Itaalias Misanos.

22-aastane Rusthen sõitis esimese sõidu viiendal ringil rajalt välja. Ta sai õnnetuses tõsise peavigastuse ja viidi kohe haiglasse, kus ta pandi meditsiinilisse koomasse. Väljaande Nettavisen andmetel viidi ta möödunud nädalavahetusel Norrasse haiglaravile.

Tõsine õnnetus ei ole takistanud pettureid ja kelme neiu seisundit ära kasutamast. Norra tiimi juht Maddi Patterson hoiatas teisipäeval sotsiaalmeedias pettuse eest, millega üritatakse Rustheni nimel raha koguda.

«Mia nimel on tehtud valekonto, millega küsitakse annetusi. Palun ärge saatke sellele kontole raha. Blokeerige see konto,» kirjutas Patterson.

Rustheni perekond teatas nädala alguses, et motoäss on Norras Ullevålis arstide hoole all. «Ta on endiselt koomas, kuid tema seisund on stabiilne. Täname teid armastuse ja soojade soovide eest,» kirjutas perekond Rustheni Instagrami kontol.

Tagasi üles