Toyota boss avarii teinud Ogier’st: loodetavasti saame teda peagi taas võistlustules näha

Johannes Lokotar
Copy
Sébastien Ogier
Sébastien Ogier Foto: Andreas Solaro / AFP / Scanpix

Eelmise nädala teisipäeval šokeeris paljusid rallisõpru uudis, et Toyota rallisõitja Sébastien Ogier ja tema kaardilugeja Vincent Landais sattusid Poola ralli eel avariisse. Pärast rallit sõnas Toyota juhatuse esimees Akio Toyoda pressiteate vahendusel, et loodab Ogier`d ja kaardilugejat peagi taas võistlustules näha.

«Tahaksin kõiki veel kord informeerida, et kõik avariis osalenud inimesed on praeguseks hetkeks haiglast koju saanud,» sõnas Toyota juhatuse esimees Akio Toyoda pressiteate vahendusel.

«Vabandan isiklikult kõikide fännide ees, kes soovisid Ogier’d Poola rallil võistlemas näha,» lisas Toyoda. «Loodetavasti pakub ta meile juba lähitulevikus taas võistlusrajal elamusi.»

Toyota meeskonna jaoks lõppes Poola MM-ralli kaksikvõiduga. Esikoha teenis Kalle Rovanperä ning teiseks tuli Elfyn Evans. Rovanperä toodi rallile võistlemiseks kohale alles pärast Ogier' avariid.

MM-sarja üldarvestuses on pärast Poola rallit juhtimas Thierry Neuville (Hyundai) 136 punktiga, teisel kohal on Elfyn Evans (Toyota) 121 punktiga ning kolmandal kohal asetseb Eesti rallisõitja Ott Tänak (Hyundai) 115 punktiga. Sebastien Ogier (Toyota) on üldarvestuses 92 punktiga neljandal kohal ning Kalle Rovanperä (Toyota) 63 punktiga kuuendal kohal.

Autoralli MM-sari saab jätku juuli keskpaigus Lätis.

Tagasi üles