Neuville valmistas Hyundai tähtsale ninale pettumuse (1)

Elisabeth Siivelt
Copy
Thierry Neuville Poola rallil.
Thierry Neuville Poola rallil. Foto: WOJTEK RADWANSKI / AFP / Scanpix

Hyundai meeskonna jaoks oli Poola ralli keeruline, kuid see lõppes hästi, kui superpühapäeval kogus Ott Tänak vajalikke punkte ja Thierry Neuville'i võitis Power Stage'i. Meeskonna belglasest Hyundai WRC-programmi juht Christian Loriaux vaatas tagasi Hyundai sündmusterohkele nädalavahetusele.

«See oli raske, kuid rahuldust pakkuv nädalavahetus. Autodel oli väga hea kiirus. Kuigi Ott Tänak avas pühapäeval teed, olles esimene auto rajal, võitis ta kaks katset. Thierry näitas head kiirust Power Stage'i võiduga. See on tänuväärne. Andreas Mikkelsenil oli ka väga hea ralli. Oleme Thierry pärast veidi pettunud, kuid teadsime, et see saab olema raske, arvestades, et ta pidi esimesena startima,» rääkis Loriaux.

Üldarvestuse liider Thierry Neuville peab MM-hooaja kaheksandal etapil Lätis taas teed avama.

«See on järjekordne ralli, kus ta läheb esimesena rajale. Tõsi, esimesena startimine on probleem, kuid Ott näitas pühapäeva hommikul, et selle tööga on võimalik hakkama saada. Loomulikult polnud Tänakul midagi kaotada. See on reegel, et kui oleme juhtpositsioonil, läheme esimesena. Näeme, kas Thierry saab enne Lätit rohkem teste teha,» lõpetas Christian Loriaux.

Tagasi üles