Murray osaleb Wimbledonis koos kaasmaalasega segapaarismängu turniiril

Elisabeth Siivelt
Copy
Andy Murray.
Andy Murray. Foto: Paul Childs/REUTERS/Scanpix

2021. aasta US Openi võitja, Briti tennisist Emma Raducanu kommenteeris uudist, et mängib 2024. aasta Wimbledonis segapaarismängus kolmekordse suure slämmi võitja, kaasmaalase Andy Murrayga.

«Mul kulus 10 sekundit, et öelda jah. Minu jaoks on see elu võimalus. On tähtsamaid asju, kui lihtsalt tennis. Wimbledonis koos Andy Murrayga mängimine... see ei tule lihtsalt,» rääkis tennisist.

«Oma karjääri lõpus, kui olen umbes 70-aastane, tean, et mul on mälestusi mängimisest Wimbledonis koos Andy Murrayga oma kodusel suurel slämmil. Minu jaoks oli suur au, et mulle selline võimalus pakuti,» vahendab TennisUpToDate Raducanu sõnu.

2024. aasta Wimbledoni segapaaride võistlus algab reedel, 5. juulil, mil Briti duo Emma Raducanu ja Andy Murray lähevad vastamisi Marcelo Arevalo (El Salvador) ja hiinlase Zhang Shuaiga.

2024. aasta hooaeg jääb Murray karjääri viimaseks. Varem loobus Murray Wimbledoni üksikmängust, kuna tal polnud aega seljaoperatsioonist taastuda. Lisaks segapaarile mängib Andy paarismängu oma venna Jamiega.

Tagasi üles