Manchester United sai šokk-kaotuse tabeli eelviimaselt

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Shaun Maloney (paremal) värav tõi Wiganile väärtusliku võidu Manchester Unitedi üle.
Shaun Maloney (paremal) värav tõi Wiganile väärtusliku võidu Manchester Unitedi üle. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpallimeistrivõistlustel valmistas suurüllatuse Wigan Athletic, kes võitis koduplatsil 1:0 tabeliliidrit Manchester Unitedit.

Kohtumise ainsa värava lõi 50. minutil Shaun Maloney. Kuna tabelis teisel kohal olev Manchester City alistas kodus kindlalt 4:0 West Bromwichi, vähenes kahe esimese vahe taas viiele punktile. Unitedil on 33 vooru järel 79 ja Cityl 74 punkti. City poolel oli täna kaks korda täpne Sergio Agüero, korra sahistasid võrku Carlos Tevez ja David Silva.

Oma kolmandat kohta kindlustas Londoni Arsenal, kes alistas võõrsil 3:0 tabeli viimase Wolverhamptoni. Kodumeeskond jäi juba 9. minutil kümnekesi ja kaotusseisu, kui punase kaardi sai Sebastien Bassong ning teenitud penalti realiseeris Robin van Persie. Lõppseisu vormistasid Theo Walcott ja Yossi Benayoun. Arsenalil on tabelis 64 punkti, neljandal kohal olevat Tottenhami edestatakse viie punktiga.

Tähtsa võidu sai ka liigasse püsimajäämise eest võitlev Queens Park Rangers, kui koduplatsil alistati 3:0 Swansea. QPRi väravad lõid Joey Barton, Jamie Mackie ja Akos Buzsaky. Võit tõstis 31 punkti kogunud QPRi 16. kohale, Wigan on sama punktisaldoga kehvema väravate vahe juures 17. kohal.

Tänaste tulemustega sai üsna selgeks ka see, et kui imet ei juhtu, langeb järgmiseks hooajaks  esiliigasse Wolverhampton Wanderers. Tabeli punasel laternal on koos 22 punkti ning päästev 17. koht jääb juba 9 punkti kaugusele, kui mängida on veel vaid viis vooru.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles