Eesti noorjalgpallur liitus Saksamaa kõrgliigaklubiga

Tõnis Grepp
, Reporter
Copy
Trevor Hint
Trevor Hint Foto: Nõmme United

Nõmme Unitedi mängija Trevor Hint liitus Saksamaa kõrgliigaklubi Wolfsburgi akadeemiaga, teatas Eesti klubi täna sotsiaalmeedias.

«Meil on hea meel teatada, et meie noor talent osteti suvises üleminekuaknas Saksamaa suurklubisse - VFL Wolfsburg! Trevor sõlmis klubiga kolme aastase lepingu ning alustab treeninguid U17 võistkonna juures,» kirjutas Nõmme United sotsiaalmeedias.

«Olen väga õnnelik Wolfburgiga liitumise üle. Juba testinädalal võeti mind kiiresti omaks ja ka mulle meeldis väga, millise filosoofiaga klubi treenib. Loodan väga, et suudan ennast siin arendada ja olla ka kasulik klubile,» sõnas Hint

Nõmme Unitedi tegevjuht Martin Klaseni sõnul on temal hea meel, et sel hooajal esindusmeeskonda murdnud Trevor jäi koheselt silma euroopa tippklubile ning teenis välja esmalt profilepingu Nõmme Unitedis ning koheselt liikus edasi Saksamaale. «Meie klubi jaoks on see järjekordne tõestus, et suudame kasvatada mängijaid, kes ei ole atraktiivsed mitte ainult Nõmme mändide vahel, vaid kellest peetakse lugu ka suures jalgpallis. Edu Trevorile ja olen kindel, et ta mõistab tõsiasja - raske töö nüüd alles algab,» ütles ta.

16-aastane Hint tegi Premium liiga debüüdi tänavu 30. märtsil, kui sekkus võõrsil Narva Transi vastu 65. minutil vahetusest. 

Tagasi üles