AMETLIK Rauno Sappinen liitus taas FC Floraga

Copy
Rauno Sappinen
Rauno Sappinen Foto: Eero Vabamägi

FC Floraga liitus taas klubi kasvandik ja pikaajaline ründaja Rauno Sappinen, teatab jalgpalliklubi koduleheküljel.

28-aastane Sappinen kuulus viimati Iisraeli jalgpalliklubi Jeruusalemma Hapoeli koosseisu. Seal pidi ta ränga põlvevigastuse tõttu pikaks ajaks väljakult eemale jääma ning seetõttu tema tööleping lõpetati. Nüüd on ta käed löönud FC Floraga.

«Loodan peagi taas väljakule pääseda ja meeskonda aidata. Hooaja teine pool kujuneb kindlasti mehiseks väljakutseks, seda nii Eestis kui Euroopas,» kommenteeris Sappinen enda liitumist klubiga.

FC Flora peatreener Norbert Hurt sõnas: «Rauno Sappineni liitumine meiega annab meeskonnale olulist ründejõudu juurde. Rauno on küll pikalt jalgpallist eemal olnud, kuid usun, et seda näljasem ta on. Lisaks sellele, et tegemist on kogenud ründajaga, toob Rauno meeskonda juurde vajalikku professionaalsust ja kvaliteeti.»

Sappinen on varem FC Flora särgis mängides löönud 194 mänguga 118 väravat ning tulnud kolmel korral nii Eesti meistriks kui ka karikavõitjaks. Välismaal mängides on ta kandnud Beerschot Wilrijki (Belgia), FC Den Boschi (Holland), NK Domžale (Sloveenia), Gliwice Piasti (Poola) ja Mieleci Stali (Poola) mängurüüd. 

Sappinen valiti nii 2020. kui ka 2021. aastal Eesti aasta jalgpalluriks. Lisaks on tema nimel 53 mängu ja 12 väravat Eesti rahvuskoondises.

Rauno Sappinen hakkab kandma särki number 11.

Esimene kokkupuude FC Flora ja Sappineni vahel leidis aset 2005. aastal, kui jalgpallur liitus sealse noortele mõeldud meeskonnaga.

Märksõnad

Tagasi üles