Järgmine pusletükk paigas: Kalev/Cramoga liitub lätlane Anrijs Miška

Copy
Anrijs Miška
Anrijs Miška Foto: Zane Bitere / LETA / Scanpix

Hooajaks 2024/25 liitub korvpalliklubiga Kalev/Cramo 24-aastane ja 206 cm pikkune lätlane Anrijs Miška, teatab klubi koduleheküljel.

«Miškat tahtsin Kalev/Cramosse tuua juba eelmisel suvel, aga ta valis õpingud ja mängimise Itaalias. Ta tegi sealses esiliigas korraliku hooaja, sai piisavalt minuteid ja on täna meiega liitumiseks kindlasti paremini valmis. Miška on väga tark mängija, kes mängib meeskonnale, aga kellel on võimeid palju enamaks, kui olla lihtsalt rollimängija,» sõnas Kalev/Cramo peatreener Heiko Rannula mängija valikut kommenteerides.

Möödunud hooajal Itaalias Serie A2s Luiss Roma meeskonnas mängides kogus Miška 28 mänguga keskmiselt 13,5 punkti, 5,6 lauapalli ja andis 1,3 resultatiivset söötu. Kaks varasemat hooaega mängis Miška Riia VEFis Eesti-Läti korvpalliliigat ja FIBA Meistrite liigat.

Kalev/Cramo meeskonnal on 12. juuli seisuga paigas peatreener Heiko Rannula ning mängijad Hugo Toom, Gregor Kuuba, Leemet Böckler, Tanel Kurbas, Kregor Hermet, Artem Kovalov, Severi Kaukiainen ja Anrijs Miška.

Ühistreeningutega alustatakse augusti alguses. FIBA Meistrite liiga kvalifikatsiooniturniir toimub 15.–22. septembril.

Tagasi üles