FC Flora avaldas uue peatreeneri nime (1)

Copy
Taavi Viik
Taavi Viik Foto: Kenn Rull / FC Flora

​FC Flora esindusmeeskonna uus peatreener on varem klubi U21 võistkonda juhendanud Taavi Viik.

Neljapäeval teatas Flora, et enne esindusmeeskonda juhendanud Norbert Hurt astus tagasi, päev varem kaotas klubi UEFA Meistrite liiga esimeses eelringis 0:5 Sloveenia võistkonnale Celjele. «Tegin selle sammu, sest mul ei õnnestunud panna esindusmeeskonda toimima selliselt, nagu oleksin soovinud,» ütles Hurt.

Täna nimetati ametisse uus peatreener Taavi Viik, keda hakkavad abistama Taavi Trasberg ja Karl-Sander Eensoo, väravavahtide treener Aiko Orgla, füüsilise ettevalmistuse treener Raul Jerva ning videoanalüütik Ants Jaakson. Võistkonna juures jätkavad füsioterapeudid Maali Pruul ja Markus Pikkor, lisaks massöör Oliver Papp.

«Asjad toimusid ülikiiresti. Iga Eesti treeneri unistus on juhendada FC Flora tasemel meeskonda,» sõnas klubi värske peatreener Taavi Viik pressiteate vahendusel. «Esimene treening läks hästi, mängijad võtsid mind väga soojalt vastu. FC Floras saavad eesmärgiks olla ainult võidud.»

Klubi president Pelle Pohlak lausus, et tema soovib uuele juhendajale ja tema meeskonnale edu. «Meie eesmärgid klubina on kõrged, aga sama oluline kui edu, on meie jaoks viis, kuidas edukas olla. Seepärast on tore näha, et esindusmeeskonna treenerid tulevad taas klubi seest. 

Treenerite tiim võib järgneva poole aasta jooksul muutuda. Kuna Taavi Viigil on UEFA A-litsents, siis tahame lisada tema kõrvale UEFA Pro-litsentsiga kaaspeatreeneri. Soovisime seda teha kohe, aga konkreetse mõtte elluviimine lükkus edasi. Kuna pidime ümberkorraldusi võistkonna juures tegema ühe päevaga, siis võib väiksemaid muutusi veel tulla,» rääkis Pohlak.

Flora järgmine mäng on teisipäeval, kui Meistrite liiga esimese eelringi korduskohtumise käigus sõidetakse külla Celjele.

Tagasi üles