Vigastuspausilt naasnud Tattar võitis profituuri etapi, poodiumile pääses ka teine eestlanna

Copy
Kristin Tattar
Kristin Tattar Foto: Kermo Benrot

Norras toimunud discgolfi profituuri Krokhol Openi etapil triumfeeris Kristin Tattar. Poodiumile jõudis ka teine eestlanna Anneli Tõugjas-Männiste, kes saavutas kolmanda koha.

Pärast roidemurdu esimesel võistlusel osalenud Tattar jagas pühapäeva eel liidrikohta koos soomlanna Silva Saarineniga (-10). Pühapäeval näitas eestlanna oma võimu ning jooksis soomlanna eest ära, kui ta läbis 18 rada 60 viskega (-6). Soomlannal kulus kuus viset rohkem.

Lõpptulemuseks jäi Tattarile kolme ringi peale -16, Saarinen sai teise koha (-10). Tattar sai vigastada mai lõpus kukkudes, roidemurru tõttu ei saanud ta vahepeal ka treenida ega võistelda.

Väga hea viimase päeva tegi ka Anneli Tõugjas-Männiste, kes läbis 18 rada 64 viskega (-2). Tattari järel oli see paremuselt päeva teine tulemus. Tõugjas-Männiste hõivas turniiri lõpuks poodiumi viimase koha lõppskooriga -5. Ühe viskega kaotasid talle põhjanaaber Heidi Laine ja norralanna Anniken Kristian Steen.

Norra profituuri etapil lõpetas eestlannadest esikümnes ka Keiti Kätte, kes jagas kaheksandat kohta (+3), Kristi Unt teenis 17. (+20), Kaire Tekku 26. (+27) ja Maarja Soasepp 27. koha (+28).

Tagasi üles