Manchester United täiendas oma ridu EMil mänginud hollandlasega (1)

Copy
Joshua Zirkzee
Joshua Zirkzee Foto: Scanpix / ZUMAPRESS.com

Manchester United tõi Inglismaale 23-aastase Hollandi koondise ründaja Joshua Zirkzeega, kes varem on mänginud ka Müncheni Bayernis.

Inglismaa kõrgliigas möödunud hooajal kaheksanda koha saanud Manchester United tõi ründejõudu juurde Itaalia kõrgliigast Bologna klubist, kui käed löödi 23-aastase ründaja Joshua Zirkzeega. Läbimurde hooaeg oli tal mullu, kui ta lõi 11 väravat ja andis viis väravasöötu 34 mänguga. 

Varem on Zirkzee kandnud Anderlechti, Parma ja Müncheni Bayerni särke. Nii on ta võitnud juba nii Bundesliga meistritiitli, Saksamaa karika kui ka Meistrite liiga trofee.

Oma esimesed mängud Hollandi rahvuskoondise särgis sai ta kirja tänavu EMil, kui jooksis kodumaa eest väljakule Inglismaa ja Türgi vastu.

Manchester Unitediga sõlmis ta lepingu 2029. aastani, mida on poolte kokkuleppel võimalik pikendada veel ühe aasta. Erinevad väljaanded hindavad ülemineku väärtuseks ligi 40 miljonit eurot.

Inglismaa kõrgliiga uus hooaeg algab kuu aja pärast. Manchester Unitedi esimene kohtumine on Fulhami vastu. Zirkzee toomine oli Unitedi esimene täiendus sel suvel.

Tagasi üles