Eesti korvpallinoored lõpetasid Balti matši kummaliselt

Copy
Rasmus Olop
Rasmus Olop Foto: fiba

U18 korvpallikoondised pidid Balti matši viimasel päeval leppima viigi ja kaotusega Iisraeli vastu. 

U18 neidude koondis pidi Iisraelilt vastu võtma suureskoorilise 40:79 kaotuse. Mäng otsustati ära esimesel veerandajal, mille Iisraeli neiud võitsid 27:8, vahendab basket.ee. Eesti koondisest olid kõige resultatiivsemad Lisa Sirgi 12 punkti ja 15 lauapalliga ning Triinu-Liisu Taal kaheksa punkti ja nelja lauapalliga.

Kolmepäevasele turniirile panid pühapäeva õhtul punkti U18 Eesti ja Iisraeli noormeeste koondised. Mäng kulges Eesti koondise juhtimisel, kuid lõpuvile kõlades jäid tabloole numbrid 77:77. Iisraellased viigistasid mänguseisu vaid neli sekundit enne kohtumise lõppu.

Viik korvpallis on väga haruldane ja kummaline nähtus.

U18 koondise kõige resultatiivsemad mängijad olid Oliver Kullamäe 16, Rasmus Olop 13 ning Kaur-Kennerth Tomann 13 punktiga.

«Natukene on kahju mängu lõpust, sest juhtisime matši suurema osa ajast. Meil oli endal võimalus see mäng ära otsustada, kuid kahjuks me seekord ei tabanud. Aga tuleb kiita kogu võistkonda. Teadsime, et Iisrael on väga agressiivne – olime selleks valmis ja võitlesime lõpuni. Kokkuvõtteks väga vajalik turniir nii meile, treeneritele, kui ka mängijatele,» võttis koondise peatreener Martin Rausberg päevad kokku.

Teiseks oli mõnevõrra kummaline ka Eesti koondislaste eilne vastane. Iisraeli osalemine Balti matšil võib mõnegi spordisõbra jaoks esialgu veidi veider tunduda.

Tagasi üles