Turvameest löönud Colombia jalgpalliliidu president võeti vahi alla

Copy
Ramón Jesurún
Ramón Jesurún Foto: Scanpix / MIAMI-DADE COUNTY / Reuters

Ramón Jesurún ja tema poeg arreteeriti kahe turvatöötaja löömise eest pärast Copa America finaali Miamis Hard Rocki staadionil.

71-aastane Jesurún ja tema 43-aastane poeg Ramón Jamil Jesurún arreteeriti kohaliku aja järgi esmaspäeval veidi pärast südaööd. Meestel oli probleeme vähemalt kolme staadionitöötajaga, kes keelasid neil pärast mängu väljakule pääseda.

BBC andmetel esitati Jesurúnile ning tema pojale kolm süüdistust ametniku või töötaja vastu kehavigastuste tekitamise eest.

Ringhääling vahendab, et Copa Americat korraldava organisatsiooni Lõuna-Ameerika jalgpalliliidu (CONMEBOL) asepresident lõi turvameest, mille tagajärjel kukkus mehelt müts maha, selgub vahejuhtumi aruannetest.

Politsei sõnul haaras Jesurúni poeg turvatöötaja kaelast, tõmbas ta maha ja lõi teda jalaga pähe. Ta poeg lükkas, tõmbas ja haaras ka naissoost turvatöötajat. Pealöögi saanud turvatöötaja toimetati pärast intsidenti Miami-Dade'i kohalikku haiglasse.

Copa America tšempioniks krooniti Argentina, kes alistas Colombia 1:0. Staadionile tungivate piletita fännide tõttu lükati avavile esialgu ühe tunni ja viieteistkümne minuti võrra edasi. Trügimiste tõttu said paljud vutisõbrad ka vigastada. Lisaks tuli politseil tegeleda kuumuse tõttu minestanud inimestega.

Tagasi üles