Nicolas Anelka proovib Hiinas treeneritööd

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nicolas Anelka koos Shanghai Shenhua direktori Jun Zhouga.
Nicolas Anelka koos Shanghai Shenhua direktori Jun Zhouga. Foto: SCANPIX

Jaanuaris Inglismaalt Londoni Chelseast Hiinasse mängima suundunud jalgpallur Nicolas Anelka asub tööle uue klubi Šanghai Shenhua treenerina.

Peatreener Jean Tigana käe all on klubi alustanud hooaega loodetust palju halvemini – viiest esimesest mängust on saadud vaid üks võit. Tigana vallandamise asemel otsustati treenerkonna seas ümberkorraldusi teha.

«Meeskonna viimase aja vorm ei rahulda klubi fännide, meedia ja teiste osapoolte lootusi ja nõudmisi ning välismaised mängijad vajavad hädasti kõrgetasemelisi treeninguid. Seetõttu on klubi otsustanud mõned treenerkonna liikmed asendada,» vahendab Guardian Shenhua ametlikku teadet.

«Klubi lisab oma ridadesse neli treenerit Suurbritanniast ja Prantsusmaalt, et treeningud toimuksid vajalikul tasemel. Lisaks sellele asub meeskonna kapten Nicolas Anelka tööle treenerina ning viib läbi igapäevast treeningprotsessi,» öeldakse avalduses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles