Eesti-Läti liigas ajalugu teinud korvpallur siirdub Pärnusse

Copy
Oliver Suurorg
Oliver Suurorg Foto: Martti Vaidla / KK Viimsi

Möödunud hooajal Viimsi korvpalliklubi särki kandnud Oliver Suurorg siirdub uueks hooajaks Pärnu Sadamasse.

Esmaspäeval teatas Viimsi korvpalliklubi, et tagamängija Suurorg lahkub nende ridadest. Ta tänas sotsiaalmeedias klubi ning nende fänne. «Pöördun Viimsi kossurahva poole sooviga tänada teid kõiki! Olen otsustanud edasi liikuda järgmiseks hooajaks uude meeskonda.

Otsus ei tulnud minu jaoks kergelt ning ma soovin öelda suur aitäh kõigile meeskonnakaaslastele, treeneritele, klubi taustajõududele, toetajatele ning loomulikult fännidele selle positiivse ja meeldejääva hooaja eest! KK Viimsi eest noorteklassides ja nüüd ka esindusmeeskonna ridades mänginuna saan kinnitada, et Viimsi kossusats on kohalikule kogukonnale väga oluline.

Viimsi korvpallimeeskond on ja jääb minu jaoks eriliseks kohaks, kus loodetavasti võetakse mind edaspidigi sama hästi vastu, nagu on tehtud senimaani. Uute kohtumisteni ja paneme palli käima,» sõnas Suurorg.

24-aastane ja 195 cm pikkune mängujuht käis Viimsi ridades lõppenud hooajal Eesti-Läti korvpalliliigas väljakul 26 mängus. Ta teenis 30 minutit mänguaega, millega kogus keskmiselt 8,92 punkti, võttis 5,15 lauapalli ja andis 5,77 korvisöötu. Muu hulgas tegi Suurorg ka ajalugu, kui temast sai esimene eestlane, kes on säranud Eesti-Läti liigas kolmikduubliga. Eesti meistriliigas teenis Suurorg kolme kohtumisega 33 minutit mänguaega, viskas keskmiselt 11,33 punkti, võttis 4,67 lauapalli ja andis 3,33 korvisöötu.

Paar tundi hiljem teatas Pärnu Sadam, et Oliver Suurorg liitub nende võistkonnaga. «Pakkumisi ja huvi oli ka mujalt, kuid otsustasin Pärnu kasuks, sest soovin mängida eurosarjas. Uue peatreeneri käe all tahan edasi areneda ja pakkuda fännidele häid tulemusi nii eurosarjas kui ka koduses liigas. Kõik saali!» kommenteeris Suurorg liitumist Pärnu Sadamaga.

Tagasi üles