Sloveenias juhtima asunud Flora langes Meistrite liigast, kuid järgmisest vastasest peab küll jagu saama

Copy
Hetk FC Flora ja NK Celje mängust 10. juulil Tallinnas.
Hetk FC Flora ja NK Celje mängust 10. juulil Tallinnas. Foto: Madis Veltman

FC Flora oli jalgpalli Meistrite liiga esimese eelringi avamängus kaotanud kodus Sloveenia klubile NK Celje 0:5 ning sellega kaotanud edasipääsulootuse. Sloveenias jäädi alla 1:2 ja kokkuvõttes 1:7.

Seejuures juhtis Flora suure osa mänguajast, sest Tony Varjund sahistas vastaste väravavõrku juba 12. minutil, võõrustajatest vastasid Aljoša Matko (penaltist) ja Žan Karnicnik aga alles vastavalt 73. ja 76. minutil. Kahe mängu summas siiski midagi erutavat ei juhtunud.

Flora teekond jätkub nüüd konverentsiliiga teises eelringis, kus minnakse vastamisi San Marino meistri Virtusega. Virtus oli juba kodus kaotanud Rumeenia meistrile, Joonas Tamme endisele koduklubile FCSB 1:7. Nüüd omal platsil lõid rumeenlased veel neli vastuseta väravat lisaks.

Flora sai kõigist võimalikest soodsaima vastase ja on ses matšis selge soosik. Mängud peetakse järgmisel ja ülejärgmisel nädalal. Juba järgmisel esmaspäeval selgub aga, kellega võib Flora edu korral kolmandas ringis vastamisi minna.

Neljapäeval on sama sarja esimese eelringi kordusmängus tules aga FCI Levadia (mängib kodus Šiauliaiga, võõrsil võideti 2:0), Paide linnameeskond (Pärnus Bala Towniga, võõrsil 2:1) ja Tallinna Kalev (võõrsil Armeenia klubiga Urartu, kodus 1:2).

Märksõnad

Tagasi üles