Drelli visketabavus jäi tagasihoidlikuks, Bulls kaotas

Copy
Henri Drell (paremal) ja tsenter Adama Sanogo kuuluvad NBA suveliigas Chicago Bullsi põhiviisikusse.
Henri Drell (paremal) ja tsenter Adama Sanogo kuuluvad NBA suveliigas Chicago Bullsi põhiviisikusse. Foto: JESS RAPFOGEL / Getty Images via AFP / Scanpix

NBA suveliigat hästi alustanud Eesti korvpallikoondislase Henri Drelli esitus jäi läinud ööl tagasihoidlikumaks, lisaks kaotas tema koduklubi Chicago Bulls Detroit Pistonsile 77:85.

22 minutit mänguaega saanud Drell tabas kaheksast viskest kaks, sealhulgas kolmeseid neljast ühe, ning kogus viis punkti. Ta lisas sellele kaks lauapalli, ühe korvisöödu ja kaks vaheltlõiget, pluss-miinus näitajaks jäi –13. Meeskond tervikuna tabas 21 kolmesest vaid viis. Bullsi resultatiivseim oli 18 punktiga leedulane Matas Buzelis.

Bullsi ja Pistonsi kohtumise näol on tegemist legendaarse vastasseisuga 1980. aastate lõpust ja 1990ndate algusest. Siis läksid need meeskonnad play-off'is neljal korral järjest vastamisi ning just Pistons seisis esialgu ees Michael Jordani ja Bullsi teel meistritiitlile. Aastatel 1988–1990 jäi peale Pistons, 1991. aastal aga Bulls idakonverentsi finaalis juba 4:0 ning võitis sealtpeale kolm meistritiitlit järjest ja hiljem veel kolm tükki aastatel 1996–1998. Nood kuus korda ongi jäänud ainsateks, mil Bulls on tulnud NBA meistriks.

Märksõnad

Tagasi üles