VIDEO Läti MM-ralli ohud: Neuville käis testikatsel juba rajalt väljas

Copy
Thierry Neuville
Thierry Neuville Foto: Scanpix / AFP

Läti MM-ralli testikatsel käis WRC sarja üldliider Thierry Neuville korra juba rajalt väljas.

Täna varahommikul alanud testikatsel käis esimesel läbimisel Neuville juba korraks kraavis. Kuna hoog oli nii suur, pääses ta inertsist rajale tagasi, aga Hyundai tagaosa oli juba täitsa rajalt väljas.

«Saime kohe teada, kus siin rallil piirid on. Nüüd siis teame (muigab). Mõned anti-cut'id on osas kurvis puudu, teistes kohtades on need aga olemas – see on häiriv. Ma ei tea, mis meid nädalavahetusel ees ootab, aga see saab karm olema. Anname endast parim, aga saime tõesti teada, kus piir on. Sellistes oludes on pidamine hästi muutuv,» sõnas belglane pärast testikatset.

Anti-cut postid on valatud postid, mis takistavad sõitjaid lõikamast. Tavaliselt on need tehtud betoonist, seega tähendaks nendest läbi sõitmine ka auto lõhkumist.

Eesti ralliäss Ott Tänak hoidis WRC sõitjatest kõige kiiremat tempot esimese läbimisega. Hyundai meeskonnakaaslane Esapekka Lappi oli teine (+0,6) ja Neuville kolmas (+0,7).

Täna õhtul kell 20.05 sõidetakse Läti MM-ralli esimene kiiruskatse. Postimees vahendab Läti MM-ralli sündmusi otseblogis.

Tagasi üles