Endine tippmängija langes taas alkoholi küüsi: varem või hiljem joon ma end surnuks

Copy
Martin Fenin
Martin Fenin Foto: Scanpix / Reuters

Saksamaa kõrgliigaklubi Frankfurdi Eintrachti eest mänginud Martin Fenin rääkis väljaandele Bild, et tal on tõsine probleem alkoholiga.

Endine Tšehhi koondislane langes 2011. aastal 24-aastaselt depressiooni ja tal tekkis probleem alkoholiga. Viinakuradi küüsis on Fenin kuni tänase päevani. Alkoholi probleemi tõttu jäi tšehh ilma ka oma naisest ja väikesest lapsest. Pärast võõrutusravi tekitas mees taas lootust, et suudab sõltuvusega toime tulla.

Endise jalgpalluri viimane võõrutusravi Červený Dvoris lõppes kolm kuud tagasi, Fenini suunasid sinna tema sõbrad Milan Baroš ja Tomas Ujfalusi. Ta näitas oma sõpradele, et suudab loobuda, kuid kainus kestis tal vaid kolm kuud.

«Peale seda, kui mu võõrutusravi lõppes, olen hakanud alkoholi jooma iga päev. Kurbusega võitlemiseks vaatan iga päev YouTube'ist videoid ja joon alkoholi. Ma armastan oma tütart nii väga... Varem või hiljem joon ma end surnuks,» lisas ta.

37-aastane Fenin jooksis Saksamaa kõrgliigaklubi eest väljakule 96 kohtumises. Oma debüüdil tegi ta Eintrachti särgis kübaratriki.

Tagasi üles