Lappi kommenteeris Hyundai tiimikorralduse tagamaid

Copy
Esapekka Lappi
Esapekka Lappi Foto: IMAGO / Nikos Katikis / IMAGO / PanoramiC / Scanpix

Esapekka Lappil polnud Läti MM-ralli avapäeval kiirust. Ta oli Rally1 sõitjatest kõige aeglasem ja vahe esimestega oli ligi poolteist minutit.

Päeva viimasel katsel pidi Lappi ka tiimikaaslase Thierry Neuville'i mööda laskma, et belglane ei peaks laupäeval teed puhastama.

«Kui vaadata viimast 500 meetrit, siis jah, seal oli ehk kerge aeglustamine. Teadsime seda [mööda laskmist] ette ja mõtlesin juba päeval, et see juhtub, kui asjad paremaks ei lähe. Ja seda ei juhtunud. See on selles mõttes arusaadav, meile pole see üldse oluline,» vahendab rallit.fi Lappi sõnu.

Seega on laupäeval soomlane esimese autona rajal. Ees võib olla veelgi valusam päev.

«Homme on esimesena rajal olla veelgi karmim kui täna, aga midagi pole parata. Oleks pidanud paremini sõitma. Kui saaksime autot paremaks teha, siis proovime nautida. Seda on vajalik teha. Tahaks nutta, aga ma pole veel nutnud,» räägib Lappi.

Lappi ei saanud terve päeva jooksul autot endale meelepäraseks, kuna reedel korralikku hoolduspausi ei olnud, polnud ka palju valikuvõimalusi.

«See on tõesti halb tunne. Õhkkond pole praegu ka nii hull, kui oleks põõsasse sõitnud. Mõtted on aga täiesti kadunud. Olen nii palju mõelnud, miks see nii on,» sõnas Lappi.

Tagasi üles