Kalle Rovanperä treenis Soome tulevikulootust

Copy
Sami Pajari.
Sami Pajari. Foto: ANDREAS SOLARO/AFP/Scanpix

22-aastane Sami Pajari on sel hooajal olnud MM-sarjas ideaalses vormis.

Poola MM-rallil sai Pajari Toyotaga WRC2 võistluskategoorias klassivõidu. Sel hooajal on ta võitnud kaks WRC2 MM-sarja võistlust.

«Minu areng on sel hooajal olnud päris hea. Eelmine hooaeg andis juba häid tulemusi ja nüüd olen suutnud veelgi areneda. Peaaegu igal võistlusel oleme saanud võite ja tippkiiruse sõita,» rääkis Pajari Läti MM-ralli hooldealas väljaandele Ilta-Sanomat.

Pajari on eriti õnnelik selle üle, et ta on saanud oma meeskonnaga hooaja jooksul välja arendatud Toyota GR Yaris Rally2 auto konkurentsivõimeliseks.

«Oleme autot hästi arendanud. Hooaja alguses Monte Carlos olime pehmelt öeldes isegi eksinud (autoga). Järgmisteks võistlusteks oleme astunud selge sammu edasi – ja see kehtib erinevat tüüpi rallide kohta,» rääkis Pajari.

Paari nädala pärast toimuval Soome etapil saab Pajari kasutada Toyota Rally1 autot, mida ta on juba katsetada saanud. Seal sõitis ta koos kahekordse maailmameistri Kalle Rovanperäga.

«Sain Kallelt väikeseid nippe. Väga oluline on Kallelt ja Toyota meeskonnalt üldiselt infot saada.» 

«Ma ei tea tegelikult, milliseid eesmärke Soome MM-ralliks seada. Üritan rallit sõita – sealt tuleb see hea tunne ja nauding. Nii tulevad kindlasti ka head ajad,» lisas Pajari.

Tagasi üles