Eesti noortekoondis sai EMil suure kaotuse

Copy
Eesti U20 korvpallikoondis pidi tunnistama Horvaatia eakaaslaste paremust
Eesti U20 korvpallikoondis pidi tunnistama Horvaatia eakaaslaste paremust Foto: fiba

Eesti U20 noormeeste korvpallikoondis mängis laupäeval B-divisjoni EM-finaalturniiril Horvaatia vastu, mille viimased 76:42 võitsid.

Mängu esimesed minutid olid tasavägised, kuid seisul 9:8 jooksis Horvaatia eest ära ning veerandaja lõpuks oli seis vastaste kasuks 20:13. Teisel (37:20) ja kolmandal (56:32) veerandajal kasvatati vahet veelgi ning viimase neljandiku lõpuks oli seis 76:42.

Eesti koondise visketabavus oli ainult 25 protsenti, kaugviskeid tabati 28st kuus. Eesti resultatiivseim oli Simm-Marten Saadi, kes viskas 13 punkti, teenis kuus lauapalli, andis kaks söötu ja tegi kaks vaheltlõiget.

Horvaatia parim oli Manuel Dundovic, kelle arvele jäi 19 silma, kuus lauapalli, kaks resultatiivset söötu ning kolm vaheltlõiget. Talle lisaks panustas Ivan Bogdanovic 16 punktiga.

Eesti sai oma alagrupis kolmanda koha ning sellel EMil on nad võtnud kolm võitu ja sama arvu kaotusi. Järgmine kohtumine peetakse homme, kus 11. ja 12. koha mängus minnakse vastamisi, kas Suurbritannia või Bulgaariaga.

Kogu mängu on võimalik järele vaadata siit:

Tagasi üles