Bigbank Tartust lahkuvad mitmed mängijad

Copy
Bigbank Tartu Cronimet Balti liigas.
Bigbank Tartu Cronimet Balti liigas. Foto: Margus Ansu/Postimees/Scanpix

«Igal hooajal liituvad meeskonnaga uued mängijad, aga see tähendab omakorda, et on ka neid, keda algaval hooajal Bigbank Tartu särgis ei näe,» kirjutas Bigbank Tartu sotsiaalmeedias.

Varasemalt lahkusid meeskonnast välismaale Timo Lõhmus, Daniel Matheney ja Andris Širjakovs.

Nüüd on leping lõppenud ka Tamur Viidalepa, Siim Päidi, Hergo Hansmani, Kristjan Unti ja Andris Vahulaga. Neist viimane jääb farmlepingu abil siiski tulevaseks hooajaks Bigbank Tartuga seotuks.

«Viimased 5 aastat on Bigbank Tartu jaoks olnud väga edukad ja iga mängija panus, olgu ta põhikoosseisumees või vahetusmees, on meie jaoks hindamatu. Kõik mängijad ei saa küll alati väärilist tähelepanu, aga meeskond on just nii tugev kui tema nõrgim lüli. Aitäh Tamur, Siim, Hergo, Kristjan ja Andris. Loodud mälestused, jäävad alatiseks meiega!» ütles klubi sotsiaalmeedias.

Tamur Viidalepp, Siim Päid ja Andris Vahula on liitumas Rait Rikbergi juhendatava EMÜ esiliiga meeskonnaga. Võimalik, et seal on näha ka Hergo Hansmani.

Bigbank Tartu usub, et noor sidemängija Andris Vahula kogub esiliigas korralikult mängupraktikat, et tulevikus taas Tartu esindusmeeskonnaga liituda.

Kristjan Unt võtab ette uue väljakutse ja siirdub USA ülikooli.

Tagasi üles