Vladimir Klitško kohtub uuesti Tony Thompsoniga

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Klitško (paremal) alistas oma eelmise vastase Jean-Marc Mormecki nokaudiga.
Vladimir Klitško (paremal) alistas oma eelmise vastase Jean-Marc Mormecki nokaudiga. Foto: SCANPIX

Raskekaalupoksija Vladimir Klitško järgmine vastane on ameeriklasest väljakutsuja Tony Thompson, kelle ta 2008. aastal juba korra nokauti lõi.

Matš toimub 7. juulil Šveitsis Bernis. «Thompson on väga hea tehnikaga ja eelmine kohtumine temaga oli üks mu senise karjääri raskemaid,» vahendab Eurosport Klitško avaldust.

WBA, WB0, IBFi ja IBO meistrivööd kandev ukrainlane alistas mullu juulis kohtunike otsusega David Haye ning viimati tänavu märtsis nokaudiga Jean-Marc Mormecki. Profikarjääri jooksul on ta saanud 57 võitu, neist 50 nokaudiga, ja 3 kaotust. Neist viimane Lamon Brewsteri vastu pärineb aga juba 2004. aastast.

40-aastane Thompson on võitnud profikarjääris 36 matši, neist 24 nokaudiga. Kaotusi on kaks, neist üks Klitškolt neli aastat tagasi. Viis järgmist matši on ameeriklane aga tehnilise nokaudiga võitnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles