BLOGI Levadia jäi tugeva Horvaatia klubi rongi alla

Copy
FCI Levadia mängijad (rohelises).
FCI Levadia mängijad (rohelises). Foto: Tairo Lutter

Eesti meistriliiga liider Tallinna FCI Levadia kaotas neljapäeval Konverentsiliiga teise eelringi avamängus võõrsil Horvaatia neljandale klubile NK Osijek 1:5. Postimees vahendas kohtumist tekstipõhises otseblogis.

Enne mängu

Teise eelringi vastase näol on tegemist väga tugevast klassist meeskonnaga. Levadia kasuks mängib aga fakt, et nemad on eurosarjas juba jala soojaks saanud ning ka kodune liiga on täies hoos. Osijeki jaoks on aga tegemist esimese ametliku mänguga sel hooajal.

Horvaatia tippklubi võõrustab Levadiat 13 000 istekohaga Opus Arenal. Kahe mängu kokkuvõttes parim läheb liiga kolmandas eelringis vastamisi Dunajska Streda DACi (Slovakkia) või PFC Ziraga (Aserbaidžaan).

Konverentsiliiga esimeses eelringis oli Tallinna FCI Levadia kahe mängu kokkuvõttes üle Leedu kõrgliigaklubist FA Šiauliai 2:0. Avamängus võõrsil löödi kaks väravat, juhtima asuti juba 7. minutil, kui nurgalöögi järgse olukorra järel lõi palli väravasse Richie Musaba.

Teine värav löödi 23. minutil, kui tsenderduse järel suunas Edgar Turi palli peaga posti kõrvale. Kordusmängus A. Le Coq Arenal Eesti meistrivõistluse kindel liider väravaid ei löönud, aga kuivale jäi ka vastane.

Tagasi üles