BC Kalev/Cramo tagamängijate rivistuga liitub kogenud ameeriklane

Copy
Arik Smith.
Arik Smith. Foto: @ad_smith0/Instagram

Mängijate komplekteerimine on Kalev/Cramo meeskonnas lõpusirgel ning uueks hooajaks on liitunud 30-aastane, 186cm pikkune ameeriklasest tagamängija Arik Smith, teatas Kalev/Cramo sotsiaalmeedias.

Möödunud, 2023/24 hooajal kuulus ameeriklane Poola kõrgliiga Twarde Pierniki Torun meeskonda, kus 30 mänguga kogus keskmiselt 13 punkti, 2,1 lauapalli ja 4,6 resultatiivset söötu.

Peatreener Heiko Rannula ootab Smith’ilt eestvedaja ja otsustaja rolli.

«Arik Smith on juba suurte kogemustega mängija, kes on ennast tõestanud erinevates liigades. Tal on väga head liidriomadused ja on võimeline nii mängu juhtima kui skoorima,» ütles Rannula.

«Tegemist on tugeva ja atleetliku tagamängijaga, kes peaks ka meie kaitsemängu nõuetele vastama. Eelkõige ootan temast tugevat liidrit nii platsil kui platsi ääres ja otsustajat mängu lõppudes,» lisas ta.

Arik Smith’i enda sõnul ootab ta uue tiimiga liitumist ning valis Kalev/Cramo meeskonna ambitsioonide ja võitja-mentaliteedi tõttu.

«Usun, et toon meeskonda juurde kogemust ning annan endast parima, et liidrirolli hästi täita. Tunnen, et igal klubil on oma iseloom ja olemus ning tahan juba väga näha, milline Kalev/Cramo oma on,» rääkis mängija.

Kalev/Cramo meeskonnal on 25.juuli seisuga paigas peatreener Heiko Rannula, abitreener Indrek Reinbok ning mängijad Hugo Toom, Gregor Kuuba, Leemet Böckler, Tanel Kurbas, Kregor Hermet, Artem Kovalov, Severi Kaukiainen, Anrijs Miška, Kasper Suurorg, Martin Dorbek ja Arik Smith.

Tagasi üles