FOTOD Ogier ja Rovanperä said Soome MM-ralliks eridisainiga autod

Copy
Uue väljanägemisega autod.
Uue väljanägemisega autod. Foto: Henri Vuorinen

Autoralli MM-sari saab jätku augustikuu esimesel nädalavahetusel peetava Soome ralliga. Toyotat esindavad sõitjad Sébastien Ogier ja Kalle Rovanperä tulevad starti eridisainiga Rally1-autodega.

«Soome ralli on minu jaoks üsna eriline sündmus. Loomulikult on see meie koduralli ja üks meeldivamaid etappe, kus osaleda, sest seal on palju fänne ja ümberringi on ka meie lähedased. See ralli on alati olnud põnev ning kiiruskatsed on tõesti ilusad, kuid samuti üsna nõudlikud. Meie lähenemine ja siht on selged: püüame teha parimat tööd, et võidelda võidu eest ning tuua meeskonnale häid punkte,» sõnas Rovanperä eesootavat rallit kommenteerides.

Kalle Rovanperä uue väljanägemisega masin.
Kalle Rovanperä uue väljanägemisega masin. Foto: Toyota Gazoo Racing

Ka Ogier on Soome ralli ootuses. «Soome ralli on unikaalne sündmus meistrivõistluste kalendris, mida ma arvan, et iga juht sõita armastab. See on ka raske ralli, kus kohalikud sõitjad on alati olnud väga tugevad, kuid see on just selline väljakutse, mis mulle meeldib. Soome ralli on muidugi ka meeskonna kodune üritus ja mul on hea meel olla osa sellest tugevast koosseisust ning püüan anda endast kõik, et saavutada parim võimalik tulemus,» sõnas Ogier.

Sébastien Ogier' uue väljanägemisega masin.
Sébastien Ogier' uue väljanägemisega masin. Foto: Toyota Gazoo Racing

Soome MM-ralli toimub 1.–4. augustini. 

Toyota on rallil esindatud lausa viie Rally1-autoga. Lisaks Ogier'le ja Rovanperäle on meeskonnast stardis veel Sami Pajari, Takamoto Katsuta ja Elfyn Evans. 

Tagasi üles