VIDEO Paul Aronit tabas viimasel ringil katastroof

Copy
Paul Aron Belgia F2 etapil.
Paul Aron Belgia F2 etapil. Foto: Ricardo Larreina / IMAGO / Scanpix

Eesti vormelisõitja Paul Aron oli sunnitud vormel 2 sarja kümnenda etapi põhisõidu Belgias katkestama viimasel ringil kolmandalt kohalt.

Kvalifikatsiooni võitnud Aron sai pühapäevast põhisõitu alustada parimalt kohalt, kuid juba esimestel ringidel tuli erinevate avariide tõttu turvaauto mitu korda rajale. Aron suutis aga esikohta hoida, kuid kui sõit korralikult käima läks, langes ta peagi kolmandaks.

Temast said mööda sarja üldliider Isack Hadjar ja enne Belgia etappi kolmas olnud Gabriel Bortoleto. Aron liikus aga kolmanda koha kursil, kuid viimase ringi esimeses pooles tabas tema Hitechi vormelit rike, jõud kadus ning eestlasel tuli võistlus katkestada.

«Noh... Auto jäi põhisõidu viimasel ringil seisma. Kuigi olen väga pettunud, siis tahan väga tänada Hitechi, et nad suutsid kuni selle hetkeni suurepäraselt esineda. Me ei olnud kõige kiiremad, kuid tegime õigeid otsused, mis andsid meile hea võimaluse. Kohtumiseni pärast suvepuhkust,» ütles Aron Instagramis.

Aron kogus Belgiast vaid kaks punkti, seda reedese ajasõidu võidu eest. Punktitabelis on ta 124 punktiga langenud kolmandaks, temast sai mööda 129 punkti kogunud Bortoleto, Hadjaril on 165 punkti.

F2-sari läheb nüüd suvepuhkusele, 11. etapp algab Itaalias Monza ringrajal 30. augustil.

Tagasi üles