Ralf Schumacher: tahtsin elada normaalset elu

Copy
Ralf Schumacher
Ralf Schumacher Foto: IMAGO / Sven Severing / IMAGO / Jan Huebner / Scanpix

Endine vormelisõitja Ralf Schumacher tõusis teemaks juuli lõpus, kui teatas sotsiaalmeedias, et on suhtes prantslase Étienne Bousquet-Cassagne'iga. Teadaanne pälvis tohutult tähelepanu.

Sõitja on sellel teemal vaikinud, kuid nüüd avaldas ta oma mõtteid Saksa vormeliajakirjaniku Perter Hardenackeni podcast'is, vahendas Bild.

Endine F1 piloot ütles, et selle taga polnud suurt agendat. Schumacher avalikustas oma suhte enda ja oma partneri pärast.

«Tulin sellega välja täiesti omakasupüüdlikel põhjustel. Tahtsin näidata, kes on mu partner, et saaksin elada normaalset elu», ütles Schumacher podcast'is.

Schumacher sai pärast teema avalikustamist palju toetust. Muu hulgas toetas teda avalikult poeg David Schumacher. Endine F1 sõitja oli saadud toetusest üllatunud.

«Ma ei oodanud, et saan nii palju positiivset tagasisidet. Samuti ei oodanud ma, et inimesed oleksid sellest teemast nii huvitatud või et sellest nii palju kirjutatakse,» rääkis ta.

Ka vormelimaailmas on Schumacherit positiivselt vaadatud. «Tore oli näha, kuidas kõik vormel 1s reageerivad. Sõitjad ja tiimijuhid olid tõeliselt lugupidavad,» lisas Schumacher.

Tagasi üles