Pealtnägija: Järveoja viidi helikopteriga haiglasse (9)

Copy
Martin Järveoja
Martin Järveoja Foto: Eero Vabamägi

Eesti ralliäss Ott Tänak tegi Soome ralli kolmandal kiiruskatsel avarii. Soome rahvusringhäälingu (Yle) andmetel viidi kaardilugeja Martin Järveoja helikopteriga haiglasse.

RallyTV raporteeris, et Tänaku avarii juhtus katse alguses, vähem kui 2 km pärast starti. Pärast seda pandi ka kolmas kiiruskatse mõneks hetkeks pausile.

Ringhääling kirjutab: «Ühe pealtvaataja info sündmuskohalt: Tänaku kaardilugeja viidi helikopteriga ära. Meie ekspert Henri Haapamäki sai kõne kiiruskatsel toimunu kohta. See on kinnitamata info ühelt vaatajalt, kes seal oli. Tänak tabas auto parema küljega ainsat puud väliskurvis. Eestlased väljusid autost, kuid siis jäi kaardilugeja Järveoja pikali maha. Seejärel viidi ta kopteriga ära. See info on ühelt pealtnägijalt, ootame veel ametlikku infot.»

Hyundai teatas, et Tänakuga on kõik korras, kuid Järveoja viidi haiglasse edasisteks kontrollideks. «Anname esimesel võimalusel rohkem teavet,» kirjutas võistkond.

Paar tundi hiljem edestas Hyundai pressiteate: «Kuigi nii sõitja kui ka kaardilugeja on terved, jääb Järveoja ööseks haiglasse arstide jälgimise alla. Seetõttu nad ei jätka Soome rallil osalemist.»

Tagasi üles