Neunerile tehti MMi ajal tapmisähvardus

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Magdalena Neuner
Magdalena Neuner Foto: SCANPIX

Lõppenud hooaja järel tippspordist loobunud Saksamaa laskesuusataja Magdalena Neuner avaldas, et talle tehti tänavu Ruhpoldingus peetud maailmameistrivõistluste ajal tapmisähvardus.

25-aastane Neuner avaldas ebameeldiva vahejuhtumi intervjuus ajalehele Münchner Merkur.

«Mõnikord mõtlen, kas kuulus olemine on hea või halb. Olen kahevahel, sest see on mulle ka palju kasu toonud. Aga mõnikord on kuulsus olemine ka needus,» rääkis Neuner. «Näiteks Ruhpoldingu MMi ajal tehti mulle tapmisähvardus. Siis hakkasin mõtlema, kas see kõik on seda väärt. Aga ilmselt käib see kuulsusega kaasas.»

Kodupubliku ees kaks kuldmedalit, ühe hõbeda ja ühe pronksi võitnud Neuner kinnitas, et ei lasknud tapmisähvardusel end häirida. «Muidugi pole lihtne minna starti teadmisega, et keegi tahab mulle liiga teha, aga tulin sellega üllatavalt hästi toime,» sõnas Neuner. «Pealegi oli mu ümber pidevalt mitu erariietes politseinikku. Tundsin end turvaliselt.»

Karjääri jooksul 12 korda maailmameistriks tulnud ning kaks olümpiakulda võitnud Neuner lisas, et ei kahetse, et tipus olles karjääri lõpetas. «Kõik on superhästi,» kinnitas ta. «Mul pole kodus olnud hetkegi, mil mõtlen, mida järgmisena teha. Mul pole igav. Ma pole viimastel nädalatel üldse laskesuusatamise peale mõelnud. Minu karjäär on läbi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles