Hyundai oli Järveoja tervise pärast väga mures

Copy
Ott Tänak ja Martin Järveoja.
Ott Tänak ja Martin Järveoja. Foto: Jussi Nukari / Lehtikuva / SIPA / Scanpix

Eesti ralliäss Ott Tänak ja kaardilugeja Martin Järveoja tegid eile Soome ralli kolmandal kiiruskatsel karmi avarii. Hyundai WRC programmi juht Christian Loriaux tunnistas, et meeskond oli Järveoja tervise pärast väga mures, vahendab portaal RTBF.

«Eilne oli Hyundai jaoks halb päev, välja arvatud Thierry Neuville'i esitus. Olime Martin Järveoja tervise pärast väga mures. Arvasime, et ta sai tõsisemalt vigastada,» võttis Loriaux raske päeva kokku.

Meenutagem, et Tänaku juhitud Hyundai ralliauto libises rasketes ja libedates tingimustes suurel kiirusel teelt välja pärast seda, kui kiiruskatset oli sõidetud veidi üle kahe kilomeetri. Seejärel rullus auto üle katuse ja sõitis vastu puud. Kuigi nii Tänaku kui ka kaardilugejaga oli kõik korras, tuli Järveojal ettevaatusabinõuna ööks haiglasse jääda.

Loriaux võttis kokku ka teiste Hyundai sõitjate päeva.

«Esapekka Lappil läks esialgu hästi. Asjad ei olnud halvad ja siis maksis ta väikese vea eest kallilt,» sõnas Hyundai WRC programmi juht. Meenutagem, et Lappi sõitis eile kuuendal kiiruskatsel vastu puud.

Thierry Neuville'i eilse päevaga jäi Loriaux rahule.

Avarii tõttu olid nii Tänak kui ka Lappi sunnitud ralli katkestama.

Neljapäevast pühapäevani kihutavad maailma kõige kiiremad rallisõitjad Soomes. Postimees toob hooaja üheksanda etapi teieni põhjaliku tekstipõhise otseblogi vahendusel.

Tagasi üles