Tänak: Järveojal läheb juba paremini

Copy
Ott Tänaku kaardilugeja Martin Järveoja.
Ott Tänaku kaardilugeja Martin Järveoja. Foto: Fabien Dufour/Hyundai Motorsport

Reedel Soome rallil raske avarii teinud Ott Tänak ja Martin Järveoja on jõudnud tagasi kodumaale. Tänak avaldas, et pärast haiglast välja lubamist läheb tema kaardilugejal juba oluliselt paremini.

Soome ralli kolmandal katsel vasakkurvis rajalt välja libisenud ning vastu puud sõitnud Hyundais sai viga kaardilugeja Martin Järveoja. Ta toimetati kiiruskatselt helikopteriga haiglasse ning jäi kuni laupäevani arstide hoole alla.

Peagi selgus, et Järveoja tervislik seisund pole tõsine ning haiglasse jäeti ta ettevaatusabinõuna. Laupäeval sai ta haiglast välja ning Hyundai meeskond teatas, et mõlemad eestlased naasid Jyväskylässe ralliparki, et anda teada, et nendega on kõik korras.

Laupäeva õhtul postitas Tänak sotsiaalmeediasse pildi, kus oli näha, et koju jõudnud rallimehed lustisid oma lastega korvpalliplatsil. Oli näha, et ka Järveoja võttis mängust osa.

«Meie Soome ralli sai kiire lõpu ja meil on ka eelmistel võistlustel olnud raskeid aegu. Mis kõige tähtsam, Martinil läheb pärast eilset (reede - toim) paremini! Ma tean, et mul on vaja järgmise kuu jooksul tööd teha, et olla järgmistel rallidel tasemel. Ma usun, et saan sellega hakkama ja annan endast kõik! Head suvevaheaega ja kohtumiseni Kreekas!» kirjutas Tänak.

Soome ralli lõpeb täna, kui seak liigub oma esimese koduralli võidu suunas Kalle Rovanperä (Toyota). MM-hooaeg jätkub kümnenda etapiga Kreekas, mis algab 5. septembril.

Tagasi üles