Tennisetäht Serena Williamsit ei lastud Pariisis restorani

Copy
Serena Williams Pariisis.
Serena Williams Pariisis. Foto: DYLAN MARTINEZ / Reuters / Scanpix

Tennise superstaar Serena Williams viibib Pariisis olümpial, seekord koos perega. Karjääri jooksul neli olümpiakulda võitnud Williams lõpetas oma suurepärase karjääri 2022. aastal.

Kõik ei ole Williamsi jaoks siiski sujuvalt läinud. Ta jagas oma Xi kontol pettumust, kui prestiižne hotell Peninsula ta restorani ukselt tagasi saatis – hoolimata sellest, et Williams nägi sees tühja lauda.

«Mind on varemgi jäetud ilma võimalusest õhtustada tühja restorani katuseterrassil, aga mitte kunagi oma laste juuresolekul. Alati saab kogeda midagi uut,» kirjutas Williams, märkides ära ka restorani.

42-aastasele endisele tennisistile vastas restoran. «Lugupeetud proua Williams, ma loodan, et võtate vastu meie siirad vabandused. Kahjuks oli meie katuseterrass täis ja ainsad vabad lauad, mida nägite, olid meie gurmeerestorani küljel. See oli täis broneeritud.»

«Meil on alati suur au teid tervitada ja olete alati oodatud,» lisas restoran.

Ajakirja Variety intervjueeritud restoranitöötaja sõnul nägi Williams tundmatu välja, kui saabus ühe naise ja lapsega, kes oli kärus.

«Kui ta kohale jõudis, olid vabad ainult kaks lauda. Need olid reserveeritud hotelli külalistele. Mu kolleeg ei tundnud Williamsit ära ja ta tunneb end väga halvasti. Ta ütles Williamsile, mida ta igale külalisele ütleks: oodake allkorruse baaris, kuni laud vabaneb. Olukorras polnud midagi isiklikku,» ütles töötaja.

Tagasi üles