Manchester City müüb rekordsumma eest oma staarründaja Hispaania tippklubile

Copy
Julian Alvarez
Julian Alvarez Foto: Scanpix / Reuters

Inglismaa valitsev meister Manchester City müüb oma ründetähe Julian Alvarezi 81,6 miljoni naela (umbes 95 miljoni euro) eest Hispaania kõrgliigaklubi Madridi Atleticole, vahendas BBC.

Alvarez ütles, et ta teeb otsuse oma tuleviku kohta pärast olümpiamängude jalgpalliturniiri, kus argentiinlane oma kodumaad esindab. Argentina langes konkurentsist eelmisel reedel, kui veerandfinaalis jäädi 0:1 alla Prantsusmaale. 

City peatreener Pep Guardiola soovis, et 24-aastane jalgpallur jääks klubisse. Juhendaja ütles augustis, et arvestab Alvareziga enne hooaja algust. «Ma arvestan temaga, aga ta ütles uudistes, et otsuse teeme kõik koos,» ütles Guardiola.

Argentiinlane liitus Cityga 2022. aastal River Plate'ist 14,1 miljoni naela (16,3 miljonit eurot) eest ning on Manchesteri klubi eest jooksnud väljakule 106 mängus ja löönud 36 väravat. Suuresti on Alvarez soojendanud pinki, sest tema koha peal kuulub Citys algrivistusse Norra superstaar Erling Haaland.

See oleks City jaoks rekordiline müük, mis ületaks 2022. aastal Raheem Sterlingi eest saadud 50 miljonit naela (58 miljonit eurot), mida Chelsea maksis inglase eest.

Tagasi üles