Hyundai meelitab enda ridadesse M-Spordi sõitjat

Copy
Adrien Fourmaux Ford Puma Rally1-autoga Soome rallil.
Adrien Fourmaux Ford Puma Rally1-autoga Soome rallil. Foto: @World / M-Sport

Soome ralli ajal ilmusid pinnale kuulujutud nagu sooviks Hyundai rallitiim 2025. aastaks palgata endale praegu M-Spordis sõitvat Adrien Fourmaux’d. Juttudele andis hoogu juurde Hyundai tiimipealiku Cyril Abitebouli plaan sõita järgmisel aastal kolme sõitjaga, kes kõik teeksid kaasa täishooaja.

Fourmaux on end tänavu M-Spordi Ford Puma Rally1-autoga näidanud heast küljest. Jyväskyläs peetud võistlusel teenis ta hooaja neljanda poodiumikoha ning on MM-sarja punktitabelis viies.

M-Spordi tiimipealik Rich Millener on positiivselt meelestatud, et nad suudavad Fourmaux’ga lepingut pikendada ka järgmiseks hooajaks. «Adrienil on seni olnud väga hea hooaeg ja see tähendab, et teised meeskonnad vaatavad teda kindlasti. Ta teab aga, et ta on M-Spordi esinumber ja mujal ta sellist rolli ei saa. Olen endiselt kindel, et suudame teda enda juures hoida,» ütles Millener DirtFishile.

Adrien Fourmaux (vasakul) ja Rich Millener.
Adrien Fourmaux (vasakul) ja Rich Millener. Foto: @World / M-Sport

Ta lisas, et Fourmaux soovib Puma Rally1-autole uuendusi ning Inglismaal Cumbrias baseeruv meeskond on valmis pakkuma 29-aastasele prantslasele kõike, mida ta soovib.

«On elemente, mida peame parandama, et teda õnnelikuna hoida. Peame jätkama oma meeskonna arendamist ja pingutama nii palju kui võimalik, et konkurentsis püsida. Kõik töötavad Adrieni heaks ja ta teab seda,» lisas Millener.

Tiimipealik usub, et M-Spordil on olemas vajalikud hoovad, et aidata Fourmaux karjääri esimese võiduni MM-sarjas ja aja jooksul võidelda MM-tiitli nimel. «Peame nüüd järgmiste kuude jooksul kõvasti tööd tegema, tagamaks, et teeme kõik endast oleneva, et teda meil hoida.»

Abiteboul kinnitas enne Soome rallit, et Ott Tänak jätkab Hyundais sõitmist ka 2025. aastal. Nähakse ka vaeva, et pikendada lepingut MM-sarja liidri Thierry Neuville'iga. Lisaks andis Abiteboul aimu, et sooviks kolmandas autos näha stabiilselt ühte sõitjat, mitte jagada ühte autot kolme-nelja sõitja vahel.

Tagasi üles